ΣΤΗ SIAMO

 • Γνωρίζουμε πως πρέπει να κατασκευάζονται οι πόρτες ασφαλείας.
 • Γνωρίζουμε τα μυστικά των κλειδαριών που έχουν παρόν και μέλλον.
 • Γνωρίζουμε πως τοποθετούνται σωστά οι πόρτες ασφαλείας.
 • Επιμένουμε στην τελειότητα και παραμένουμε στην κορυφή.
 • Σας καλούμε να κρίνετε τα έργα μας και όχι τα λόγια μας.

  Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε..

  Στη SIAMO εδω και 40 χρόνια πρωτοπορούμε και καινοτομούμε με σύμμαχο την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας στις πόρτες ασφαλείας. Στη μακρά μας πορεία εξελίσουμε τα προιόντα μας συνδυάζοντας γνώσεις, υψηλή τεχνολογία, άριστα υλικά και πιστή εφαρμογή κανόνων.

  Η ευθύνη που βαραίνει τους σχεδιαστές και κατασκευαστές προιόντων ασφαλείας είναι τεράστια και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια σας, κατασκευάζοντας προιόντα υψηλής αισθητικής που δεν δίνουν απλά την αίσθηση της ασφάλειας αλλα παρέχουν πραγματική προστασία. Στη SIAMO κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οποίων υπερτερούν αυτών που ορίζει ακόμα και η ανώτερη κλάση ασφάλειας (κλάση 6).

  Στη SIAMO πιστεύουμε ότι κάθε εξέλιξη των κλειδαριών και των τεχνικών θωράκισης, εξελίσσει και τους επίδοξους διαρρήκτες, έτσι αναβαθμίζουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας διαρκώς, καταφέρνοντας να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

  Μόνιμη φιλοσοφία μας είναι, ποτέ μεγάλα λόγια αλλά έργα, και εκ του αποτελέσματος όλα κρίνονται…

  ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

  Το εργοστάσιο μας, εδρεύει στον Ελαιώνα Θηβών σε έκταση 10.000 τ.μ. και αποτελεί μια πρότυπη μονάδα παραγωγής 3.500 τ.μ.

  Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι επιλεγμένος και προσαρμοσμένος στη παραγωγή θωρακισμένων θυρών ασφαλείας όλων των κατηγοριών (οίκων, τραπεζών, χρυσοχοϊών και ειδικών κατασκευών).
  Στον ίδιο εργοστασιακό χώρο λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα παραγωγής επενδύσεων θωρακισμένων θυρών για ιδία χρήση καθώς και μια σύγχρονη μονάδα λούστρων όπου με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιούνται οικολογικά προιόντα.
  Στο εργατικό προσωπικό, πέραν των ιδιοκτητών που είναι γνώστες του επαγγέλματος, συγκαταλέγονται άριστοι τεχνίτες, και μια ολοκληρωμένη ομάδα σχεδιαστών, μηχανολόγων, τεχνολόγων, εξειδικευμένων σε θωρακισμένα συστήματα και κλειδαριές.

  Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους Έλληνες προμηθευτές για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγής μας σε μέταλλο και ξύλο και με υψηλού επιπέδου ανεγνωρισμένους κατασκευαστές κλειδαριών του εξωτερικού όπως MOTTURA, CES, KESSO, S.T.S., COLOMBO, ASSA ABLOY, PETTITI, KABA MASS.