ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Στη Siamo είμαστε περήφανοι που σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου. Μία θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου μπορεί να θωρακιστεί με κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα θωράκισης της Siamo. Οι πόρτες αυτές χρησιμοποιούν επενδύσεις αλουμινίου σε όλους τους χρωματισμούς RAL και απομιμήσεις ξύλου. Στη Siamo μπορούμε να κατασκευάζουμε πόρτες αλουμινίου με απομιμήσεις ξύλου, ματ, γυαλιστερές ή με ιδιαίτερη υφή που προσδίδουν μία υψηλή αισθητική στην είσοδο σας.

Οι Πόρτες ασφαλείας με επένδυση από αλουμίνιο είναι ιδανικές για πόρτες που εκτίθενται έντονα σε καιρικές συνθήκες καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις επενδύσεις είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς ανταποκρίνονται πολύ καλά σε οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο και συνδυάζουν τη καλαισθησία και την ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών. Βρείτε παρακάτω μία συλλογή από πόρτες με επένδυση αλουμινίου που είναι διαθέσιμες.

Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου

Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου

Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου

Θα ήταν χαρά μας να σας ξεναγήσουμε στις εκθέσεις πόρτας της Siamo στην Αθήνα και Καλλιθέα. Επισκεφθείτε μας τώρα ή καλέστε μας για να συζητήσουμε τις προδιαγραφές της πόρτας σας. Η ομάδα της Siamo θα σας δώσει τιμές και προσφορές για τις πόρτες ασφαλείας που ενδιαφέρεστε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά θωράκισης και επενδύσεων που θα επιλέξετε.

Call Now ButtonΚαλέστε μας