ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ

O κύλινδρος είναι το εξάρτημα που με τη χρήση κλειδιού δίνει την εντολή κλειδώματος και ξεκλειδώματος σε οποιοδήποτε κλειδαριά ασφαλείας λειτουργεί με αντίστοιχο σύστημα κυλίνδρου.

Tα μοντέλα κυλίνδρων που θα βρείτε στη SIAMO είναι πιστοποιημένα προιόντα ευρωπαικής κατασκευής,υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας.

Το προφίλ των κλειδιών για κάθε μοντέλο κυλίνδρου διαμορφώνεται από ένα πολύπλοκό σύστημα τεχνολογίας Pin (μπίλιες), στο εσωτερικό του κυλίνδρου. Ενεργά Pin τίθενται σε λειτουργία με την είσοδο του κλειδιού στον κύλινδρο, απελευθερώνοντας τον ρότορα (το τμήμα του κυλίνδρου στο οποίο ανεβοκατεβαίνουν ή περιστρέφονται τα ΡΙΝ, ανάλογα με την τεχνοτροπία και πατέντα του κάθε κυλίνδρου.)

Τα Pin κάθε μοντέλoυ κυλίνδρου διαφέρουν σε αριθμό, σχήμα, βάθος, τρόπο διάταξης και τρόπο ενεργοποίησης τους (περιστρεφόμενα, παλινδρομικά κ.α), διαμορφώνοντας ένα μοναδικό για τον κάθε κύλινδρο πατενταρισμένο προφίλ κλειδιού. Τα πατενταρισμένα και προσωπικά-αποκλειστικά για την SIAMO προφίλ εγγυώνται ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών από την εταιρεία μας, και μόνο κατόπιν επίδειξης της ταυτότητας του πελάτη και της κάρτας ιδιοκτησίας που συνοδεύει κάθε κύλινδρο. Η ποιότητα των υλικών κατασκευής, η καινοτομία στο σχεδιασμό και ο βαθμός κατασκευαστικής και λειτουργικής πολυπλοκότητας του συστήματος των ενεργών Pin, καθιστούν τους κυλίνδρους αυτούς απαραβίαστους από όλες τις μεθόδους διάρρηξης όπως τρύπημα, σπάσιμο, εξολκευση, ψύξη κ.α.( anti-picking, anti-drilling, anti- bumping, anti-pulling.)

*Ακόμη όμως και ο καλύτερος κύλινδρος από μόνος του δεν μπορεί να προσφέρει υψηλή ασφάλεια εάν δεν προστατεύεται από ένα ισχυρό Defender σωστά εφαρμοσμένο (βλέπε DEFENDER ) & εάν δεν λειτουργεί σε μια ολοκληρωμένη κλειδαριά με παγίδες μπλοκαρίσματος, με διαδοχικά κλειδώματα ή γραναζωτή. (βλέπε ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Μ & C – Μοντέλο MOVE

Ο κορυφαίος κύλινδρος του οίκου M&C παραγωγής προϊόντων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

Η προηγμένη του τεχνολογία καθιστά τον κύλινδρο MOVE αδιάρρηκτο στις μεθόδους διάρρηξης picking & bumping.
Με αντοχή στην εξόλκευση του ρότορα.
Με αντοχή στο τρύπημα.
Με ισχυρή αντίσταση στο σπάσιμο μέσω ισχυρής μπάρας.
Με κινητό στοιχείο στο κλειδί και στον κύλινδρο.
Με προστατευόμενο προφίλ κλειδιού και αδύνατη την αντιγραφή με εκτύπωση 3D.
Με κάρτα ιδιοκτησίας, απαραίτητο συνοδευτικό έγγραφο προκειμένου να παραδοθούν αντίγραφα κλειδιών.
Με πιστοποίηση SKG – IKOB , και δοκιμασμένος στις απαιτήσεις του ΤΟΟL (Open Organisation of Lockpickers) και του ALSA (Associated Locksmiths of America).
Όπως σε όλους τους κυλίνδρους που χρησιμοποιεί η SIAMO,ένα γνήσιο DEFENDER SIAMO με προστασία ΤΟP SYSTEM, ολοκληρώνουν την ασφάλεια.


KESO 8000

Το τελευταίο μοντέλο της ελβετικής ΚΕSO (όμιλος ASSA ABLOY).

Πατενταρισμένο και προσωπικό για την SIAMO προφίλ κλειδιού.

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος KESO 8000 συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού


EVA MCS

Μαγνητικός κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία EVVA, της σειράς MCS (Magnetic Code System),. Ο Εva θεωρείται παγκοσμίως ένας από τους ασφαλέστερους κυλίνδρους, με σύστημα μαγνητικής και μηχανικής κωδικοποίησης κλειδιού και κυλίνδρου. Με ενισχύσεις από ατσάλι και τμήματα από κοβάλτιο παρέχει ύψιστη προστασία σε όλες τις μεθόδους διάρρηξης. Η τεχνολογία μαγνητικής αποκωδικοποίησης καθιστά αδύνατη την όποια απόπειρα παράνομης αντιγραφής κλειδιών. Αντίγραφα κλειδιών κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της EVA στην Αυστρία.
( https://www.youtube.com/watch?v=HS03Y0cGw-U )

CES DM 5

Κορυφαίος και εξελιγμένος κύλινδρος του γερμανικού οίκου CES με πρωτοτυπίες στον τρόπο εφαρμογής και λειτουργίας των pin (μπίλιες).

Πατενταρισμένο και προσωπικό για την SIAMO προφίλ κλειδιού.

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος DM 5 συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.


ST8

Ισπανικός κύλινδρος του εργοστασίου Τesa (όμιλος ASSA ABLOY).

Πατενταρισμένο και προσωπικό για την SIAMO προφίλ κλειδιού.

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος ST8 συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.


MG HSP

Κύλινδρος ασφαλείας ιταλικής κατασκευής, της εταιρείας MG.

Πατενταρισμένο και προσωπικό για την SIAMO προφίλ κλειδιού.

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος MG HSP συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.


CES-EASY ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

To CES EASY είναι ένα νέο σύγχρονο σύστημα αυτόματου κλειδώματος και ξεκλειδώματος της πόρτας με αποκλειστική χρήση smartphone και αποτελεί ιδανική επιλογή για ενοικιαζόμενους χώρους (airbnb κ.α). Ο ιδιοκτήτης μπορεί απομακρυσμένα μέσω email, με απόλυτα ασφαλή τρόπο να επιτρέψει στους χρήστες που αυτός επιλέγει και για όσο χρονικό διάστημα θέλει, τη δυνατότητα αυτόματου ξεκλειδώματος-κλειδώματος της πόρτας μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone τους. Το σύστημα CES- EASY προσαρμόζεται στους κυλίνδρους υψηλής ασφάλειας CES WSM & CES DM.


MOTTURA X FREE MODE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Ηλεκτρονικός κύλινδρος MOTTURA με ασύρματη εντολή κλειδώματος – ξεκλειδώματος (τηλεχειριστήριο).

Οι ηλεκτρονικοί κύλινδροι ασφαλείας είναι ένας συνδυασμός μηχανικής λειτουργίας των ΡΙΝ με ηλεκτρονικό σύστημα απελευθέρωσης του ρότορα.

Τροφοδοσία από μπαταρίες με μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της μικρής κατανάλωσης στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, ενώ σε περίπτωση εξάντλησης των μπαταριών υπάρχει κλειδί με προστατευόμενο πατενταρισμένο προφίλ, ώστε ο χρήστης να μπορεί να κλειδώνει ξεκλειδώνει χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι να γίνει αντικατάσταση των μπαταριών.

Call Now ButtonΚαλέστε μας