ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LAMINATE


ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LAMINATE

Στη Siamo αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση για πόρτες ασφαλείας Laminate. Οι κατασκευές είναι ελληνικές και γίνονται από την ομάδα της Siamo στο εργοστάσιο μας που εδρεύει στον Ελαιώνα Θηβών σε έκταση 10.000 τ.μ.

Εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείας με στόχο την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά (φιλικά προς το περιβάλλον) στις κατασκευές μας και ακολουθούμε πιστά τους κανόνες θωράκισης μίας πόρτας.

Οι πόρτες ασφαλείας Laminate στη Siamo διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια. Είναι ιδανικές επιλογές για μοντέρνες κατοικίες καθώς προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα και εξασφαλίζουν την θωράκιση του χώρου σας. Επισκεφθείτε τις εκθέσεις της Siamo για να δείτε από κοντά τη ποιότητα της δουλείας μας και αφήστε το ειδικευμένο προσωπικό μας να σας ξεναγήσει και να περιγράψει τα χαρακτηριστικά κάθε κατασκευής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για τιμές, προσφορές ή περισσότερες πληροφορίες.ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LAMINATE

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LAMINATE – ΣΥΛΛΟΓΗ

Βρείτε παρακάτω μία συλλογή από πόρτες ασφαλείας με Laminate – Για περισσότερες πόρτες ασφαλείας και ειδικές κατασκευές δείτε εδώ ή επισκεφθείτε μας στις εκθέσεις Siamo.

Call Now ButtonΚαλέστε μας