ΤΟΞΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Στη Siamo κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας τοξωτές πόρτες ασφαλείας. Οι κατασκευές αυτές διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις, τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας σε θωράκιση και τοποθέτηση. Στη τοξωτή πόρτα ασφαλείας μπορούμε να επιλέξουμε από όλα τα μοντέλα θωράκισης, πλην της ATROS. Με συνδυασμούς από υλικά όπως γυαλί και τζάμι για την επένδυση δημιουργούμε εντυπωσιακές κατασκευές που ταιριάζουν στην αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις τελευταίες τοξωτές πόρτες ασφαλείας με την υπογραφή της Siamo. Εδώ αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση της πόρτας με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε τώρα για τιμές και προσφορές ή επισκεφθείτε τις εκθέσεις μας στην Αθήνα και Καλλιθέα για να δείτε από κοντά δείγματα της δουλειάς μας.

τοξωτές πόρτες ασφαλείας

πόρτες ασφαλείας Αθήνα

Τοξωτές πόρτες ασφαλείας

τοξωτη πορτα με γυαλι

θωρακισμένες τοξωτές πόρτες ασφαλείας

toxotes portes asfaleias me tzami

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές πόρτας για ιδιώτες, επιχειρήσεις ή πολυκατοικίες, σας δίνει λύσεις ακόμα και στις πιο σύνθετες περιπτώσεις. Με πόρτες ασφαλείας ελληνικής κατασκευής είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε προτάσεις ισχυρής θωράκισης που προσδίδουν υψηλή ασφάλεια και αισθητική.

Υψηλή αισθητική και τεχνολογική υπεροχή συναντούν τη κατασκευαστική ποιότητα που χαρακτηρίζει το όνομά μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες – Εγγύηση Αξιοπιστίας Siamo 

Call Now ButtonΚαλέστε μας