ΔΙΠΛΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ


 Διπλές κλειδαριές ασφαλείας συμβατές με μελλοντικές εξελίξεις των κυλίνδρων, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα μοντέλα θωρακισμένων θυρών SIAMO.

Μια διπλή κλειδαριά ασφαλείας προσφέρει πάντα πρόσθετη ασφάλεια εφόσον εφαρμόζεται σε μια θωρακισμένη πόρτα που πληροί κατασκευαστικά τους κανόνες ασφαλείας, με γνήσια εξαρτήματα προστασίας. Εγγυημένη ασφάλεια παρέχεται μόνο εφόσον υπάρχει πρόσθετη προστασία του σώματος της κλειδαριάς (βλ. SIAMO TOP SYSTEM ) και ειδική προστασία του κυλίνδρου (βλ. DEFENDER)

MΟTTURA ΔΙΠΛΕΣ


Διπλές κλειδαριες  ασφαλείας Μottura (Italy), πέντε ή εννέα πύρων κλειδώματος, πολλαπλής χρήσης, με αυτόνομο κλείδωμα ή με σύστημα όπου η μια κλειδαριά μπλοκάρει την άλλη.
Βασική αρχή, η αυτόματη ενεργοποίηση των διπλών παγίδων της κλειδαριάς σε προσπάθειες διάρρηξης σε απόπειρα αφαίρεσης των defender και των κυλίνδρων.
Το δεύτερο κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κλειδί «υπηρεσίας», μας δίνει δηλαδή τη δυνατότητα ελεγχόμενης εισόδου από άτομα της επιλογής μας.

Call Now ButtonΚαλέστε μας