ΜΟΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ


Κλειδαριές νέας γενιάς, συμβατές με όλες τις μελλοντικές εξελίξεις των κυλίνδρων.

Οι σύγχρονες αυτές κλειδαριές υψηλής ασφάλειας, αντικαθιστούν χωρίς κανένα πρόβλημα τις κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου που υπάρχουν σε πόρτες ασφαλείας παρελθόντων ετών. Στη SIAMO ειδικό τεχνικό τμήμα ασχολείται με την αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών σε οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας.

Μια κλειδαριά νέας γενιάς προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια εφόσον εφαρμόζεται σε μια πόρτα ασφαλείας που πληροί κατασκευαστικά τους κανόνες ασφαλείας, με γνήσια εξαρτήματα προστασίας. Στις θωρακισμένες πόρτες της εταιρείας μας, η κλειδαριά θωρακίζεται με ειδικό τρόπο ώστε να είναι αδύνατη η πρόσβαση στο κυρίως σώμα της (βλέπε SIAMO TOP SYSTEM) και το DEFENDER προστασίας του κυλίνδρου είναι γνήσιο, καθιστώντας αδύνατη την αποκόλληση του από την πόρτα, τον εξολκισμό του ρότορα ή την ψύξη και το τρύπημα στη θέση εισόδου του κλειδιού (βλέπε DEFENDER).

MOTTURA


Κλειδαριά νέας τεχνολογίας ιταλικής κατασκευής του εργοστασίου MOTTURA με γραναζωτό σύστημα μεταφοράς πύρων και διπλή παγίδα μπλοκαρίσματος, η οποία, σε απόπειρα διάρρηξης με αφαίρεση του κυλίνδρου (εφόσον η κλειδαριά είναι κλειδωμένη) μπλοκάρει αυτόματα το γρανάζι μεταφοράς πύρων και ταυτόχρονα αποτρέπει την είσοδο νέου κυλίνδρου.


ISEO

Κλειδαριά νέας τεχνολογίας ιταλικής κατασκευής του εργοστασίου της ISEO FIAM με γραναζωτό σύστημα μεταφοράς πύρων και παγίδα μπλοκαρίσματος.


Call Now ButtonΚαλέστε μας