Μπορώ να αντικαταστήσω την παλιά μου πόρτα με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας μέσω του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον;

Ναι, με το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οικον μπορείτε να αντικαταστήσετε την πόρτα του σπιτιού σας με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Το μόνο που αρκεί είναι να υπάρχει αντίστοιχο πιστοποιητικό συντελεστού θερμικής διαπερατότητας, καθώς οι πόρτες ασφαλείας συμπεριλαμβάνονται στις επιλέξιμες παρεμβάσεις που επιδοτούνται (δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες) μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

Μπορείτε  λοιπόν να εξοικονομήσετε χρήματα τοποθετώντας πόρτα ασφαλείας Siamo – υψηλών προδιαγραφών και αξεπέραστης αισθητικής. Εδώ σας βοηθάμε να εξασφαλίσετε την προστασία του χώρου σας παράλληλα με όλες τις άλλες επιλέξιμες δαπάνες ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού σας!

Η εταιρεία μας συμμετέχει ως προμηθευτής στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον και οι πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας έχουν πιστοποίηση Συντελεστή Θερμικής Διαπερατότητας  Um : 1.6 !!

Καλέστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές και είμαστε σίγουροι οτι το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό θα καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας

Call Now ButtonΚαλέστε μας