Πόρτες Ασφαλείας με Διπλό Σύστημα Κλείδώματος

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας μπορεί να έχει διπλό σύστημα κλειδώματος και ξεκλειδώματος, να χρειάζεται δηλαδή κάποιος δύο διαφορετικά κλειδιά προκειμένου να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Διπλό σύστημα κλειδώματος

Πιο αναλυτικά πρόκειται είτε για μία ενιαία κλειδαριά με 2 κυλίνδρους (βλ. ΔΙΠΛΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ) είτε για δύο ξεχωριστές κλειδαριές ανεξάρτητης λειτουργίας, μία βασική ( βλ. ΜΟΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ) και μία δεύτερη αυτόματου μηχανικού κλειδώματος (βλ. ΑBLOY AYTOMATH MHXANIKH).
Διπλή κλειδαριά ή δύο κλειδαριές μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μοντέλα θωράκισης της εταιρείας μας με επιπλέον κόστος που κυμαίνεται από 180 έως 250 ευρώ παρέχοντας πρόσθετη ασφάλεια καθώς και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας.

Επιπλέον ασφάλεια

Όσον αφορά τα επιπλέον λειτουργικά χαρακτηριστικά, και τα δύο αυτά συστήματα κλειδώματος παρέχουν τη δυνατότητα ελεγχόμενης από εμάς πρόσβασης από τρίτους στο χώρο μας, ενώ το σύστημα με τις δύο κλειδαριές εξασφαλίζει επιπλέον ότι η πόρτα κλειδώνει αυτόματα μετά από κάθε κλείσιμο.

Όσον αφορά την πρόσθετη ασφάλεια, η ύπαρξη δύο διαφορετικών κυλίνδρων από μόνη της ουσιαστικά σημαίνει διπλή προσπάθεια για κάθε επίδοξο διαρρήκτη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πόρτα ασφαλείας με γνήσια Defender προστασίας κυλίνδρου και πρόσθετα μέταλλα θωράκισης του σώματος της κλειδαριάς ( βλ. SIAMO TOP SYSTEM), όπου παραβίαση μπορεί αποδεδειγμένα να γίνει μόνο με πολύ χρονοβόρα και πολύ θορυβώδη καταστροφή της πόρτας με ηλεκτρικά εργαλεία.
Στην πράξη, έχει αποδειχτεί ότι και μόνο η θέα δύο Defender σε μία θωρακισμένη πόρτα αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα απόπειρας διάρρηξης…

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με Διπλο σύστημα κλειδώματος SIAMO, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και μάθετε περισσότερα από το άρτια ειδικευμένους συνεργάτες μας.

Ανακαλύψτε μερικές από τις πιο πρόσφατες και εντυπωσιακές κατασκευές για πόρτα ασφαλείας που φέρουν την υπογραφή SIAMO.

Call Now ButtonΚαλέστε μας