Προστασία κλειδιών – Siamo

Τα κλειδιά για τις πόρτες όλων των μοντέλων θωράκισης που θα βρείτε στην εταιρεία μας, έχουν πατενταρισμένο (προστατευόμενο από αντιγραφή) και αποκλειστικό* για τη SIAMO ¨προφίλ κλειδιού¨. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αντίγραφα για τα κλειδιά σας μπορείτε να βγάλετε μόνο από την εταιρεία SIAMO, και μόνο κατόπιν επίδειξης ενός αρχικού κλειδιού, της ταυτότητας σας και της κάρτας ιδιοκτησίας που σας παραδίδουμε κατά την τοποθέτηση της πόρτας. Η κάρτα ιδιοκτησίας αποτελεί συνοδευτικό κάθε κυλίνδρου και φέρει έναν μοναδικό για κάθε κύλινδρο κωδικό/ταυτότητα του προφίλ των κλειδιών βάση του οποίου μπορεί να γίνει η αντιγραφή.

Η SIAMO δεν διατηρεί αρχείο κωδικών κλειδιών για τις πόρτες που τοποθετεί, και ο κύλινδρος, τα κλειδιά και η κάρτα ιδιοκτησίας παραδίδονται σφραγισμένα κατά την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, όπως αυτά παραλαμβάνονται από τις αντίστοιχες εταιρείες κατασκευής κυλίνδρων με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Τα κλειδιά αντιγράφονται;

Παρόλα τα παραπάνω, η πραγματικότητα είναι, ότι κάθε κλειδί ασχέτως πατέντας και πολυπλοκότητας προστατευόμενου προφίλ, θα μπορούσε κακοβούλως και παρανόμως να αντιγραφεί στα χέρια ενός εξειδικευμένου τεχνικού και για το λόγω αυτό τα κλειδιά μας οφείλουμε να τα προστατεύουμε και να τα προφυλάσσουμε όπως ακριβώς κάνουμε για παράδειγμα με τις τραπεζικές μας κάρτες. Σε δε περίπτωση κλοπής ή απώλειας κλειδιών κρίνεται πάντα απαραίτητη η αντικατάσταση του κυλίνδρου.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, το πατενταρισμένο προφίλ, και η δυνατότητα αντιγραφής κλειδιών αποτελεί μονάχα ένα χαρακτηριστικό ποιότητας ενός κυκλινδρου, αλλά όχι το μοναδικό. Ένας κύλινδρος, για να παρέχει ασφάλεια θα πρέπει πρωτίστως να πληροί συγκεκριμένα αντιδιαρρηκτικά χαρακτηριστικά anti-pulling, anti-drilling, anti-pumping κ.α και δυστυχώς στο εμπόριο υπάρχουν κύλινδροι με κάρτα ιδιοκτησίας και πατενταρισμένα προφίλ που δεν πληρούν στο ελάχιστο άλλες προδιαγραφές ασφαλείας. Με απλά λόγια..
Υπάρχουν 3 κατηγορίες κυλίνδρων και κλειδιών,
αυτά που ΚΑΙ αντιγράφονται ΚΑΙ παραβιάζονται,
αυτά που ΔΕΝ αντιγράφονται ΑΛΛΑ παραβιάζονται, και
αυτά που ΔΕΝ παραβιάζονται και ΔΕΝ αντιγράφονται.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο αγοραστικό κοινό,
Β.ΣΙΑΜΟΣ

*Η κάθε εταιρεία κατασκευής κυλίνδρων πατεντάρει για το εκάστοτε μοντέλο κυλίνδρου συγκεκριμένα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά στη μορφή των κλειδιών (αριθμος, σχήμα, βάθη pin κ.α), ο δε συνδυασμός αυτών αποτελεί ένα μοναδικό για κάθε κύλινδρο προφίλ. H εταιρεία μας διατηρεί την αποκλειστικότητα των προφίλ κάθε μοντέλου κυλίνδρου που χρησιμοποιεί. Οι πατέντες ιδιοκτησίας των προφίλ κλειδιών έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ισχύος. Σας συνιστούμε να παραμένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των κλειδαριών και των κυλίνδρων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προστασία κλειδιών ή σχετικά με πόρτα ασφαλείας και άλλα προιόντα σας περιμένουμε στις εκθέσεις μας Αθηνα ή Καλλιθέα.

Call Now ButtonΚαλέστε μας