ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ


Κλειδαριές σύγχρονης τεχνολογίας, ιδανικές για κεντρικές εισόδους κτιρίων- πολυκατοικιών,οι οπόιες κλειδώνουν αυτόματα μετά από κάθε κλείσιμο της πόρτας εξασφαλίζοντας ότι η πόρτα δεν μένει ποτέ ξεκλείδωτη. Ανάλογα με το μοντέλο, η πόρτα κλειδώνει αυτόματα μηχανικά μπλοκάροντας τις γλώσσες της κλειδαριάς ή αυτόματα ηλεκτρικά κλειδώνοντας περιμετρικά σε όλα τα σημεία κλειδώματος της πόρτας. Το ξεκλείδωμα γίνεται αυτόματα από το κάθε διαμέρισμα με το υπάρχον button του θυροτηλεφώνου χωρίς μετατροπές στην ηλεκτρική εγκατάσταση, ενώ κατά την έξοδο από το κτίριο η πόρτα ξεκλειδώνει με μπουτόν, ή πόμολο ανάλογα με το μοντέλο της κλειδαριάς.

Το ξεκλείδωμα τον κλειδαριών αυτών κατά την είσοδο μας γίνεται μηχανικά με κλειδί ή με σύγχρονα περιφερειακά ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης κλειδαριών (πληκτρολόγιο, καρταναγνώστη, αποτύπωμα, gsm, Bluetooth)

.
Όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών και ηλεκτρομηχανικών κλειδαριών διατηρούν παράλληλα τη δυνατότητα μηχανικού κλειδώματος και ξεκλειδώματος, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργεία τους σε περίπτωση διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ή εξάντλησης των μπαταριών.

Όπως ισχύει για όλες τις κλειδαριές που εφαρμόζονται σε θωρακισμένες πόρτες, έτσι και για τις ηλεκτρομηχανικές και ηλεκτρικές κλειδαριές, εγγυημένη ασφάλεια παρέχεται μόνο εφόσον υπάρχει πρόσθετη προστασία του σώματος της κλειδαριάς (βλ. SIAMO TOP SYSTEM ) και ειδική προστασία του κυλίνδρου (βλ. DEFENDER)

MOTTURA X NOVA & X MODE

AYTOMATOY ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

 


Ιταλικής κατασκευής, του εργοστασίου Mottura, κλειδώνει αυτόματα ηλεκτρικά μετά από κάθε κλείσιμο της πόρτας περιμετρικά σε όλα τα σημεία κλειδώματος, ενώ εσωτερικά ξεκλειδώνει με button ή με το πόμολο ( λειτουργεία anti-panic). Από τα διαμερίσματα ξεκλειδώνει με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση – θυροτηλέφωνο του κτιρίου

Λειτουργεί αυτόνομα με μπαταρίες ή με μόνιμη ηλεκτρική εγκατάσταση 12 volt και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δυνατότητα ξεκλειδώματος εξωτερικά, πέραν της χρήσης κλειδιού, με καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο, αποτύπωμα, gsm και Bluetooth (X MODE).

Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα θωρακισμένων θυρών κατόπιν παραγγελίας, ενώ μπορεί να αντικαταστήσει και κλειδαριές σε παλαιότερες πόρτες της εταιρείας μας.


ASSA ABLOY

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

 


Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά (motorized) , φινλανδικής κατασκευής του ομίλου ASSA ABLOY, με αυτόματο ισχυρό μηχανικό κλείδωμα της κλειδαριάς με αντοχή σε πίεση 3 τόνων. Εσωτερικά ξεκλειδώνει μηχανικά με πόμολο (λειτουργεία anti-panic), ενώ από τα διαμερίσματα ξεκλειδώνει με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση – θηροτηλέφωνο του κτιρίου.

Λειτουργεί με μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος.

Δυνατότητα ξεκλειδώματος εξωτερικά, πέραν της χρήσης κλειδιού, με καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο, αποτύπωμα ή gsm.


MOTTURA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

Ηλεκτρική κλειδαρια ιταλικής κατασκευής του εργοστασίου Μοttura , με ενσωματωμένο ηλεκτρικό κυπρί, μπλοκάρει αυτόματα τη γλώσσα κατά το κλείσιμο της πόρτας, και ξεμπλοκάρει- ανοίγει από την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση- θυροτηλέφωνο.

Ολοκληρωμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα επιτυγχάνεται μόνο μηχανικά με κλειδί.


ISEO X1R

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

 

Κλειδαριά της Ιταλικής εταιρείας ISEO FIAM , κλειδώνει αυτόματα ηλεκτρικά μετά από κάθε κλείσιμο της πόρτας περιμετρικά σε όλα τα σημεία κλειδώματος, ενώ από τα διαμερίσματα ξεκλειδώνει με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση – θηροτηλέφωνο του κτιρίου ,ενώ εσωτερικά ξεκλειδώνει με button (μοντέλο X1R EASY) ή με το πόμολο (λειτουργεία anti-panic- μοντέλο X1R SMART).

Λειτουργεί αυτόνομα με μπαταρίες ή με μόνιμη ηλεκτρική εγκατάσταση 12 volt και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δυνατότητα ξεκλειδώματος εξωτερικά, πέραν της χρήσης κλειδιού, με καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο, αποτύπωμα, gsm και Bluetooth (X1R SMART).